Abracadabra. Libros para niños. Llibres per a nens. Children's books.

Entérate de todo en nuestro blog

Agenda

Tuesday 12 de November de 2019, 18:00h

Taller-presentació del llibre "Compta números" (mtm) de Susie Hammer

A divertir-se amb els números!

Acompanyats de la il·lustradora i els alegres animals del llibre, descobrirem el món dels números. A través de l'observació, la interacció i unes activitats guiades, aprendrem a reconèixer la forma de cada número, a comptar de l'1 al 10 i a relacionar les quantitats amb el número.

Als pares us donarem un munt d'idees per a poder treballar els números a casa d'una forma molt lúdica i amb els nens posarem aquestes idees en pràctica: amb fitxes, amb adhesius i fins i tot amb pintura de dits!

Actividad familiar gratuïta, us esperem!

Esta semana

Nosaltres

Abracadabra Llibres per a nens és una llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils. Ens agraden els llibres fets amb rigor i amb afecte, per això donem visibilitat a les editorials petites i als projectes arriscats que constitueixen la gran majoria del nostre fons. Fem seguiment dels autors, il·lustradors i editorials que considerem més interessants, i ens encanta descobrir meravelles i compartir-les amb els nostres clients.

Disposem d'una rigurosa selecció de publicacions nacionals i internacionals (llibres en anglès, alemany, francès, italià, holandès i portuguès), i també d'una fantàstica selecció de joguines. A més, programem activitats creatives per a nens i fem presentacions de llibres i exposicions.

Contacte

ABRACADABRA

c/ Gral. Álvarez de Castro, 5
08003 - Barcelona
Dilluns a dissabte,
10:00 a 14:30h - 16:30 a 20:00h

Formulari de contacte