Abracadabra. Libros para niños. Llibres per a nens. Children's books.

Entérate de todo en nuestro blog

Agenda

Saturday 9 de November de 2019, 12:00h

Álbum Barcelona: "Ets un lleó": postures de ioga per a nens

Taller-contacontes per a nens i adults en el qual es posaran en pràctica postures senzilles de ioga; un gos, un gat, una papallona, un lleó!… El poder de transformar-nos en tot això i posar-nos en moviment a partir d'històries dels llibres àlbum.

Activitat familiar gratuïta amb Alejandra Varela i Araya Goitia, basada en el llibre Ets un lleó! Postures de ioga per a nens (Ekaré)

 

Saturday 9 de November de 2019, 17:30h - 18:15h

Contacontes en alemany: Simmsalagrimm

Monika Klose erzählt Märchen der Brüder Grimm, die nicht so bekannt sind, wie z. B. die Kristallkugel, die drei Spinnerinnen oder Jorinde und Joringel

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Esta semana

Nosaltres

Abracadabra Llibres per a nens és una llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils. Ens agraden els llibres fets amb rigor i amb afecte, per això donem visibilitat a les editorials petites i als projectes arriscats que constitueixen la gran majoria del nostre fons. Fem seguiment dels autors, il·lustradors i editorials que considerem més interessants, i ens encanta descobrir meravelles i compartir-les amb els nostres clients.

Disposem d'una rigurosa selecció de publicacions nacionals i internacionals (llibres en anglès, alemany, francès, italià, holandès i portuguès), i també d'una fantàstica selecció de joguines. A més, programem activitats creatives per a nens i fem presentacions de llibres i exposicions.

Contacte

ABRACADABRA

c/ Gral. Álvarez de Castro, 5
08003 - Barcelona
Dilluns a dissabte,
10:00 a 14:30h - 16:30 a 20:00h

Formulari de contacte