Abracadabra. Libros para niños. Llibres per a nens. Children's books.

Entérate de todo en nuestro blog

Agenda

Friday 8 de November de 2019, 18:00h

Álbum Barcelona: Taller de creació de personatges mòbils

En aquest taller crearem diferents criatures que habiten el llac més gran. I amb un toc màgic, Ludovico ens ensenyarà a patinar! A jugar i a crear!

Amb la il·lustradora Ina Hristova, i basat en el seu treball per al llibre Flis flas, publicat en català i castellà per A buen paso.
Activitat familiar gratuïta

Esta semana

Nosaltres

Abracadabra Llibres per a nens és una llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils. Ens agraden els llibres fets amb rigor i amb afecte, per això donem visibilitat a les editorials petites i als projectes arriscats que constitueixen la gran majoria del nostre fons. Fem seguiment dels autors, il·lustradors i editorials que considerem més interessants, i ens encanta descobrir meravelles i compartir-les amb els nostres clients.

Disposem d'una rigurosa selecció de publicacions nacionals i internacionals (llibres en anglès, alemany, francès, italià, holandès i portuguès), i també d'una fantàstica selecció de joguines. A més, programem activitats creatives per a nens i fem presentacions de llibres i exposicions.

Contacte

ABRACADABRA

c/ Gral. Álvarez de Castro, 5
08003 - Barcelona
Dilluns a dissabte,
10:00 a 14:30h - 16:30 a 20:00h

Formulari de contacte