Abracadabra. Libros para niños. Llibres per a nens. Children's books.

Entérate de todo en nuestro blog

Actividades

Friday 19 de May de 2017, 17:30h - 18:45h

Taller d'Art & Llibres

Un espai per explorar, explicar, preguntar i aprendre sobre temes molt interessants, aprofitant el nostre abundant fons de llibres que provenen de diferents llocs del món. Després de comentar el tema, procedirem a la creació d'una obra d'art inspirada en el tema que treballem. Cada divendres farem servir una tècnica artística diferent per estimular la creativitat i tornar a casa amb un projecte fantàstic. Són monogràfics, es pot assistir a sessions soltes.

Edat suggerida: a partir de 3 anys
Alquímia de talents: Daniela Violi
Preu: 12 euros (44 euros per 4 sessions)

Esta semana

La llibreria i l'Espai

Abracadabra Llibres per a nens és una llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils. Ens agraden els llibres fets amb rigor i amb afecte, per això donem visibilitat a les editorials petites i als projectes arriscats que constitueixen la gran majoria del nostre fons. Fem seguiment dels autors, il·lustradors i editorials que considerem més interessants, i ens encanta descobrir meravelles i compartir-les amb els nostres clients.

Disposem d'una rigurosa selecció de publicacions nacionals i internacionals (llibres en anglès, alemany, francès, italià, holandès i portuguès), i també d'una fantàstica selecció de joguines. A més, programem activitats creatives per a nens i fem presentacions de llibres i exposicions.

On ens trobareu

ABRACADABRA

c/ Gral. Álvarez de Castro, 5
08003 - Barcelona
Dilluns a dissabte,
10:30 a 14:30h - 16:30 a 20:30h

Formulari de contacte